Logo

Høne stegt som vildt - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 20-50 min. - alm.gryde: ca. 1 ½ time.

# Ingredienser

1 høne eller 2 poularder
150 g bacon i strimler eller tern
25 g smør/margarine
2 dl bouillon
1 enebær
evt. 250 g champignon, i skiver
2 dl cremefraiche/piskefløde
1 spsk hvedemel
salt, peber
evt. kulør

* Tilberedning

Skær høne eller poulard i 6-8 stykker, vend dem i hvedemel.
Rist baconstrimlerne gyldne i gryden, tag dem op.
Kom smør eller margarine i og brun kødstykkerne på alle sider.
Hæld bouillon ved, tilsæt enebær.
Trykkog 20-50 minutter for en høne afhængig af størrelse og alder.
Trykkog 15 minutter for poulard - afkøl hurtigt eller langsomt.
Kom bacon og champignon i gryden.
Trykkog yderligere 2 minutter - afkøl hurtigt.
Tag hønen op og anret den på et varmt fad.
Jævn saucen med hvedemel udrørt i cremefraiche eller piskefløde.
Smag saucen til med salt og peber og evt. knust enebær.
Tilsæt evt. en anelse kulør.
Hæld saucen over kødstykkerne og server kartofler og ribsgelé til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er det en god ide med en regering over midten?




Effektiv reklame - klik her