Logo

Høns i asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor høne
3 laurbærblade
1 lille løg
1 fed hvidløg
1 ds asparges eller et bundt friske asparges
3 dl sødmælk
1 spsk hvedemel
1 spsk smør

Kog hønen i letsaltet vand.
Tilsæt laurbær, godt hakket løg og hvidløg.
Når hønen er mør, pilles kødet fra benene og lægges i et ovnfast fad. Fedt og ben kan evt bruges til suppekraft.
Aspargeserne skrælles og koges i letsaltet vand i ca 15 min, hvis de er
friske.
1 spsk smør brunes og melet tilsættes under omrøring.
Mælken hældes i, i en tynd stråle og dernæst ca 1 1/2 dl aspargesvand. Når saucen er jævn, smages den til med salt og peber, asparges tilsættes og det småkoger lidt endnu, inden det hældes over hønsekødet og retten er klar til servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødvinsmarineret oksebrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hellefisk og urter i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skovdue med bønner og gratineret blomkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risbudding, varmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os