Logo

Hønsekød med mandler og safran

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 stor poulard delt i portionsstykker
1 hakket løg
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
2 dl tør hvidvin
2 ½ dl hønsebouillon
½ tsk safran
50 g finthakket mandler
2 spsk hakket persille
Salt
peber
2 hårdkogte æg

Lad olien blive varm og brun fjerkræstykkerne. Kom dem i et ovnfast fad. Svits løg og hvidløg i olien. Hæld vin, bouillon, safran og persille ved og krydr med salt og peber. Lad det koge sammen og hæld det herefter over kødet i fadet. Dæk fadet med folie og sæt det i en 180°C varm ovn i 45 min. Pil og hak æggene fint. Drys dem over den færdige ret.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her