Logo

Hakkebøf med kogt æg og sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
750 g hakket oksekød
4 små æg
½ pose Santa Maria Mexicansk

Marinade:
40 g smør

Sauce:
1 dl pilsner øl
3 dl piskefløde
3 spsk sennep
50 g syltede agurker
1 lille løg
1 tsk basilikum
25 g smør
persille

Æggene koges 6 minutter.
Det hakkede kød smages til med mexicansk marinade.
Kødet deles i 4 portioner og formes til kugler, som bankes forsigtigt ud på et spækbræt.
På hvert stykke kød lægges et kogt pillet æg.
Kødet pakkes omkring ægget og bøfferne steges i smør ved svag varme på en pande.

Sauce:
I en gryde sauteres skiveskåret løg, derefter tilsættes øl og basilikum. Lad det koge næsten ind, tilsæt fløden og lad det koge 2 minutter endnu. Saucen tilsættes sennep og smør og smages til med salt og peber.

Bøfferne anrettes med skiver af syltet agurk samt lidt bredbladet
persille og stegte kartofler.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?