Logo

Hellefisknuggets med sur/sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g hellefisk eller anden lys fisk
salt
peber
hvedemel
æg
rasp
2 dl olie til stegning
2 dl barbecuesauce
1/2 dl ketchup
2 spsk vineddike
400 g små nye kartofler
25 g smør
Evt. lidt salat til pynt

Kartoflerne koges og pilles. Fisken skæres i stykker á ca. 1x1 cm. Paneres i hvedemel, æg og rasp. Barbecuesaucen varmes op sammen med ketchup og eddike. Smages til med salt, peber og evt. lidt honning. Fisketernene steges gyldne i den varme olie til stykkerne er gyldne på alle sider. Kartoflerne varmes i lidt smør inden servering sammen med sauce og fisk.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fasanbryst pakket i savojkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Parteret kalkunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frikadeller i sennepssauceGiv hverdagsfrikadellerne et pift. Vi har tilberedt en nem og lækker sauce med sennepsfrø...
• Chokolade - Rom MousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os