Logo

Helleflynder med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

1 kg helleflynder

2 laurbærblade

1 tsk hel peber

2 dl vand

2 kogte æggeblommer

2 spsk hakket persille

reven citronskal

 

Skyl fisken, tør den af og drys lidt salt over.

Kom den i et smurt fad og kom laur­bær, hele peberkorn og vand ved.

Læg fo­lie over og bag den i ovnen ca. 30 min ved 225°C.

Hæld kogelagen fra til sauce og pynt fisken med æggeblommer gnedet igennem en si og drys med fintre­ven citronskal og persille.

 

Imens laves hollandaisesauce:

150 g smeltet smør

5 æggeblommer

2 dl fiskesuppe

ca. 2 spsk citronsaft

 

Rør æggeblommerne ud i det smeltede smør og pisk fiskesuppen i.

Smag til med citronsaft og server den til fisken.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?