Logo

Helstegt laks i sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 laks/ørred ca. 1200 g
1.5 dl sukker
2 dl eddike
2 dl vand
1 fed hvidløg
1 spsk hvedemel pisket i lidt vand
1 rød grøn peber skåret i strimler
1 grøn peber skåret i strimler
1 lille ananas skåret i terninger
       
Der laves skrå snit i fisken (retning fra hale til hoved) med 3 cm mellemrum og helt ind til benet, så det danner små portioner på hver side af benet.
Fisken lægges på maven på et smurt fad.
Fisken steges i ovnen ved 200ºC i 30-40 minutter.
Sukker, eddike og vand bringes i kog i en gryde.
Salt og presset hvidløg tilsættes.
Saucen legeres med melblandingen og småkoger indtil den er tyk.

Peberstrimler og ananasterninger tilsættes og varmer op i saucen uden at koge.
Når fisken er godt stegt sættes den på et serveringsfad og saucen med
ananas og peber hældes på og omkring den.
(Portionerne kan nemt løsnes med en ske)
Serveres med kogte ris.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salviestegt unghanebrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hornfisk med æble-peberrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spansk torskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødgrød med fløde 2En ægte dansk sommerklassiker her i luksusudgave med masser af bær. Brug de bær, du har...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!