Logo

Honning- og sennepspølser med løgbåde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Trækul:      Indirekte

Gas:           Indirekte/middel varme

Forberedelse: 10 minutter. Stegetid: 18 minutter

 

3 fed hvidløg, knust

1 citron, kun saften

3 spsk grov sennep

3 spsk flydende honning

1 tsk chilipulver

2 store løg

12 store pølser af svinekød

olie til pensling

 

A. Kom hvidløg, citronsaft, sennep, honning og chili i en skål og rør det godt sammen.

 

B. Skær løgene i halve gennem rod og spids, så lagene stadig ligger uden på hinanden - Skær halvdelene i kvarte.

Skær de kvarte løg i to til tre både hver og sørg for, at de ikke går fra hinanden. Sæt løgbådene på to eller tre lange spid.

 

C. Pensl pølserne og løgbådene på alle sider med senneps- og honningblandingen.

Pensl pølser og løgspid med olie og læg dem midt på stegeristen.

Grill dem indirekte over middel varme i 6 min.

Vend både pølser og spid og grill dem i yderligere 12 min., til pølser og løg er møre.

 

D. Læg pølserne på et stort fad og træk en gaffel ned langs spiddene for at få løg bådene fri.

Bland løgbådene og pølserne og server dem varme med håndskårne fritter til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her