Logo

Honning- og soyamarineret laks med fennikelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Honning- og soyamarineret laks med fennikelsalat

 

2 stk laks uden skind

2 spsk honning

3 spsk soya

1 stk fennikel

saft fra 1/2 citron

2 spsk olivenolie

1 bdt dild

olivenolie til stegning

salt og peber

 

Læg laksen i et ildfast fad. Rør honning og soya sammen.

Pensl laksen hele vejen rundt, og kom resten af marinaden hen over laksen.

Bag laksen i en varm ovn ved 180°C i ca. 10 minutter, eller indtil den lige er gennemvarm.

Vend laksen i marinaden undervejs.

Snit fenniklen i fine tynde skiver, og mariner den i en skål med citronsaft, 2 spsk olivenolie, fintsnittet dild og lidt salt.

Lad det marinere i 10 minutter.

Server fennikelsalaten til den gode laks.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BønnegrydeBønner og fløde er godt fyld i en resteret
• Mørbradbøffer med bacon og balsamicoEn skøn ret med masser af smag, som kan stå på bordet i løbet af en halv time
• EnglebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
33507-06-2011 13:22:10 Karlo V. Andersen
Benyt blot samme dressing, men start grillen og klargør rygesmul, der i foliebakke/-papir lægges direkte på kullene. Pensel laksens skinside med lidt olie og læg den på risten, luk låget. Ca 10-12 min for en hel side, dejlig nyrøget.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os