Logo

Indbagt kyllingebrystfilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kyllingebrystfileter
6 skiver landskinke
4 plader butterdej
200 g champignon
200 g friskost
frisk purløg
salt og peber
 
Rul butterdejspladerne ud og skær dem i fire stykker.
Skær en stor lomme i hver kyllingebrystfilet.
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Svits dem i lidt smør og krydr med salt og peber.
Rør champignongerne sammen med friskosten, samt purløg og fyld cremen i lommerne på kyllingebrystfileterne.
Pak dem ind i landskinke, så lommerne holdes lukket og dernæst i butterdej. Bag pakkerne 25-30 min. ved 220°C.
Server evt. med salat eller dampede grønsager
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gratineret broccoliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risotto nicoise-style med grillet tunDu gør din forbrænding en stor tjeneste ved at vælge brune risottoris frem for hvide til...
• GrønsagsfrikasséEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessert i flere dele - Første delEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!