Logo

Italienske hakkebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g hakket oksekød
salt
peber
2 spsk smør
1 spsk olie

Sauce:
2 grofthakkede løg
2 fed hvidløg, knuste
3 spsk olivenolie
½ kg tomater ( evt fra dåse )
1 tsk timian
1 tsk rosmarin
1 dl hvid eller rødvin
salt
peber
2 spsk hakkede kapers
grønne og sorte oliven

Form kødet til bøffer og krydder dem med salt og peber.
Steg dem i smør på en pande. Hold dem varme.

Lad de grofthakkede løg snurre sig klare i en gryde.
Kom de knuste hvidløgsfed i sammen med flåede, grofthakkede tomater.
Krydder med salt, peber, timian og rosmarin.
Hæld vinen ved og lad saucen snurre uden låg i 15 - 20 min.
Smag den godt til.
Rør kapers og oliven i og smag til.
Anret bøfferne i den varme tomatsauce kom lidt finthakket kapers og lidt tomatsauce på hver bøf.
Løse ris eller kogt pasta serveres til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?