Logo

Italienske karbonader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket svinekød
1 tsk oregano
1 tsk paprika
1 fed hvidløg
1 lille hakket løg
2 spsk revet ost
salt, peber
olie eller margarine
 
Alle ingredienserne røres godt sammen og farsen formes til karbonader, der vendes i rasp eller hvedemel.
Karbonaderne steges i olie el. margarine i ca. 10 min.
 
Tips: Serveres med pastaskruer, tomatsauce og grøn salat.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?