Logo

Kålgryde med oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 dl olivenolie
1 kg hvidkål
3 løg
2 røde og 2 grønne peberfrugter
500 g oksebryst uden ben
salt
1 dåse hakkede tomater
2 dl vand

Skær alle urterne og kødet i terninger.
Varm olie i en gryde og rist kød, løg og peberfrugt over stærk varme.
Rør de hakkede tomater i sammen med saften fra dåsen og vandet og balnd godt rundt.
Drys med salt og vend kålen i lidt efter lidt, efterhånden som den falder sammen.
Læg låg over og lad gryderetten småkoge i 1 1/2 time.
Rør af og til.
Server med grovbrød og stærk sennep.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tuna a la ItaliaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med skinke og ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - diabetiker - DiabetesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegelé med kirsebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os