Logo

Kødboller af lam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg hakket, krydret lammekød
150 g hakket løg
2 spsk rosiner blødt op i vand
1 spsk hakket mynte
2 spsk hakket persille
1 tsk kommen
1 tsk kanel
2 dl olivenolie
4 dl stærk krydret tomatsauce
salt
friskkværnet peber

Hæld alle ingredienserne, undtaget olie og tomatsauce, i en stor skål, og ælt det godt sammen med hænderne.
Dæk skålen til og sæt den i køleskabet 1 time, så farsen bliver lettere at forme til boller.

Form farsen til boller, og brun dem i 5 min. på alle sider i olivenolie.
Hæld olien fra og hæld tomatsaucen over kødbollerne.
Lad det simre til det er varmt og retten er klar til servering.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?