Logo

Kødboller i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket oksekød
1 lille løg
1 fed hvidløg
2 spsk rasp
1 lille æg
1-2 spsk olie
10 g frisk ingefær
1 frisk chili
2 dl oksebouillon
3 spsk soya
majsstivelse

Rør kødet med ¼ tsk salt og tilsæt revet løg, knust hvidløg, rasp og æg.
Krydr med salt og peber og form farsen til små boller.
Brun dem af to gange i en varm wok med olie.
Tilsæt finthakket ingefær og chili.
Spæd med bouillon og soja, og lad det simre, til kødbollerne er gennemvarme.
Jævn retten med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand, og smag til med
salt og peber.
Servér med kogte ris og grønsager, fx sukkerærter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.405 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her