Logo

Kalkun stegt i hvidvinsfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 mini kalkun
æbler
svesker
3 dl kaffefløde
3 dl hvidvin
salt og peber
lidt smør eller margarine
 
Kalkunen renses, gnides indvendig og udvendig med salt og peber.
Tern af æblerne, små smørtern samt svesker fyldes i kalkunen.
Kalkunen lægges i en smurt bradepande, små tern af fedtstof lægges
ovenpå.
Hvidvin og fløde blandes og hældes ved.
Jævnligt under stegningen overhældes kalkunen af denne blanding.
Kalkunen steges ca. 2 ½-3 timer ved 225ºC.
 
Tips: Serveres med traditionelt tilbehør. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?