Logo

Kalkun stroganoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g kalkunbryst i strimler og vendt i hvedemel
½ kg champignoner
1 løg
1 spsk paprika
50 g smør
1 ½ spsk koncentreret tomatpuré
1 dl hønsebouillon
1 lille bæger cremefraiche 38%
salt
peber

Hak løget og halver champignonerne.
Damp champignoner et par minutter i en tør gryde.
Smelt smørret og svits løget. Brun kalkunkødet.
Tilsæt paprika, tomatpuré og bouillon og lad retten simre under låg 5 minutter.
Rør cremefraiche i og smag til med salt og peber.
Tilsæt tilsidst champignonerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her