Logo

Kalkun stroganoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g kalkunbryst i strimler og vendt i hvedemel
1/2 kg champignoner
1 løg
1 spsk paprika
50 g smør
1 1/2 spsk koncentreret tomatpuré
1 dl hønsebouillon
1 lille bæger cremefraiche 38%
salt
peber

Hak løget og halver champignonerne.
Damp champignoner et par minutter i en tør gryde.
Smelt smørret og svits løget. Brun kalkunkødet.
Tilsæt paprika, tomatpuré og bouillon og lad retten simre under låg 5 minutter.
Rør cremefraiche i og smag til med salt og peber.
Tilsæt tilsidst champignonerne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Porretærte med spegeskinkeHer finder du en nem opskrift på en porretærte serveret med spegeskinke. Du også forsøge...
• Ovnbagt frugt med honningskyrDesserten er frisk frugt bagt i ovnen og serveret med en creme rørt af skyr og honning
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os