Logo

Kalkunbryst med persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g persille
500 g kalkunbryst
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
bomuldsgarn

25 g smør
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl vand
½ literKarolines grundsauce med mælk
evt. lys saucejævner

Tilbehør:
400 g broccoli
200 g sukkerærter
320 g løse ris, fx. en blanding med vilde ris

Pluk persillen i små kviste , skyl og tør dem godt.
Læg kalkunbrystet på den "glatte" side og skær en lomme i den tykke del af kødet.
Fyld lommen med persillekviste og drys med salt og peber.
Bind bomuldsgarn om kalkunbrystet 7-8 steder, så det holdes sammen til en lille steg.
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande.
Brun kødet på alle sider (ca. 3 min. i alt).
Drys med salt og peber.
Tilsæt vand og steg kalkunbrystet ved svag varme og under låg ca. ½ time - vend af og til.
Tag stegen op og lad den hvile tildækket i ca. 10 min.
Hæld grundsauce med mælk i sauterpanden med stegesky.
Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Jævn evt. saucen og smag til.

Ved serveringen:
Skær stegen i skiver - fjern bomuldsgarnet efterhånden.
Anret kødet på et fad sammen med grønsagerne.
Kom sauce og ris i hver sin varme skål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her