Logo

Kalkunbryst med persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g persille
500 g kalkunbryst
1/2 tsk groft salt
friskkværnet peber
bomuldsgarn

25 g smør
1/4 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl vand
1/2 literKarolines grundsauce med mælk
evt. lys saucejævner

Tilbehør:
400 g broccoli
200 g sukkerærter
320 g løse ris, fx. en blanding med vilde ris

Pluk persillen i små kviste , skyl og tør dem godt.
Læg kalkunbrystet på den "glatte" side og skær en lomme i den tykke del af kødet.
Fyld lommen med persillekviste og drys med salt og peber.
Bind bomuldsgarn om kalkunbrystet 7-8 steder, så det holdes sammen til en lille steg.
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande.
Brun kødet på alle sider (ca. 3 min. i alt).
Drys med salt og peber.
Tilsæt vand og steg kalkunbrystet ved svag varme og under låg ca. 1/2 time - vend af og til.
Tag stegen op og lad den hvile tildækket i ca. 10 min.
Hæld grundsauce med mælk i sauterpanden med stegesky.
Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Jævn evt. saucen og smag til.

Ved serveringen:
Skær stegen i skiver - fjern bomuldsgarnet efterhånden.
Anret kødet på et fad sammen med grønsagerne.
Kom sauce og ris i hver sin varme skål.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blæksprutter i bøftomat og chiliDenne hovedret er perfekt aftensmad til for eksempel gæster. Retten er utrolig let at lave...
• Karrymarinerede kalkunspid med kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tagliatelle med LaksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tiramisu med frugt – portionsanrettetUdgangspunktet er en klassisk italiensk Tiramisu, dvs. en bund af opblødte Ladyfingers og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!