100 g  persille 
500 g  kalkunbryst 
½ tsk  groft salt
 friskkværnet peber
 bomuldsgarn
 
25 g  smør
¼ tsk  groft salt
 friskkværnet peber
1 dl  vand
½ literKarolines grundsauce med mælk
 evt. lys saucejævner
 
Tilbehør: 
400 g  broccoli
200 g  sukkerærter 
320 g  løse ris, fx. en blanding med vilde ris
Pluk persillen i små kviste , skyl og tør dem godt. 
Læg kalkunbrystet på den "glatte" side og skær en lomme i den tykke del af kødet. 
Fyld lommen med persillekviste  og drys med salt og peber. 
Bind bomuldsgarn om kalkunbrystet 7-8 steder, så det holdes sammen til en lille  steg.  
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. 
Brun kødet på alle sider (ca. 3 min. i alt). 
Drys med salt og peber. 
Tilsæt vand og steg kalkunbrystet ved svag varme og under låg ca. ½ time - vend af og til.  
Tag stegen op og lad den hvile tildækket i ca. 10 min. 
Hæld grundsauce med mælk i sauterpanden med stegesky. 
Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Jævn evt. saucen og smag til.  
Ved serveringen: 
Skær stegen i skiver - fjern bomuldsgarnet efterhånden. 
Anret kødet på et fad sammen med grønsagerne. 
Kom sauce og ris i hver sin varme skål.