Logo

Kalkungryde med mos af rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook



#

500 g hakket magert kalkunkød
1 løg i tern
1 rød peberfrugt i strimler
250 g sukkerærter i strimler
1 knsp muskatnød
2 spsk soya
2 spsk ribsgelé
5 dl mælk
1 spsk rapsolie
1 spsk Maizena
 
Mos:
800 g blandede kartofler og rodfrugter
1 dl mælk
1 spsk god olie
*

 
Kalkun og løg brunes i en gryde med salt og peber.
Herefter tilsættes peberfrugt, sukkerærter og muskatnød.

Lad det simre i et par min. inden soya, ribsgelé og mælk rørt op med Maizena tilsættes.
Retten simrer under låg i ca. 15 min. og smages til med salt og peber.


Kartofler og rodfrugter skrælles, skæres i tern og koges i letsaltet vand i 12 min.
Herefter moses de sammen med mælk, olivenolie og salt og peber.
Smag gryderetten til og server den gerne med bredbladet persille.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunschnitzler med mandler og citronSchnitzlerne er paneret med hakkede mandler og citronskal, der giver både smag og en sprød...
• Kalkunkrebinet med rødbedesalat og stegte kartofler fra madABC.dkVi har brugt kalkunkød i disse dejlige krebinetter, men de kan selvfølgelig også...
• Kalkunschnitzler med mandler og citronSchnitzlerne er paneret med hakkede mandler og citronskal, der giver både smag og en sprød...
• Jordbær i Champagne sabayonne og jordbær-rabarber sorbet...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os