
 
Nem og smagfuld gryderet til 4 pers. Tilberedningstid: Ca.
30 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
# Ingredienser til kalkungryde med bønner og tomat: 
450 g kalkunbryst
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 bdt forårsløg
200 g bacon i tern
1 spsk olie
1½ dl hvidvin
2 dåser flåede, hakkede tomater
2 dåser bønnemix (afdryppet)
salt og peber
Tilbehør: Grovboller
*
Fremgangsmåde: 
Skær kødet i tern på 2 x 2 cm. 
Hak løget og hvidløgsfeddene. 
Rens forårsløgene og skær dem i strimler. Hold den grønne og
hvide del adskilt. 
 
Steg baconen i olien i et par minutter. 
Lad løget stege med. 
Tilsæt hvidløg og vin og lad det koge lidt ind. 
Tilsæt den hvide del af forårsløgene samt tomater og kød og
bring det hele i kog. 
Lad det småsnurre under låg i 5 min. 
Hæld bønnerne på og varm det i yderligere 5 min. 
Smag til med salt og peber. 
Strø den grønne del af forårsløgene over som pynt.