Logo

Kalkunmørbrad med tunsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g kalkunmørbrad
2 dl grønsagsbouillon
1 spsk olivenolie
2 blade frisk salvie

Tunsalsa:
1 dåse tun naturel
3 ansjoser
100 g mayonnaise
2 spsk afdryppede kapers
citronsaft

Bring bouillon, olivenolie og salvieblade i kog, læg kalkunkødet i og dæmp varmen. Lad kødet koge 10 minutter under låg.
Hæld væden fra tunfisken og blend den sammen med ansjoser og 2 spsk af kogelagen.
Tilsæt mayonnaise og smag til med kapers, salt, peber og citronsaft.
Skær kalkunkødet i skiver og kom saucen over.
Grønne bønner og brød passer til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammebov i kål og karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller i karry med grøntBoller i karry kan varieres på utallige måder. En moderne version indeholder grønsager til...
• Tjerkesisk kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Treecake med æblekompot og sorbet med Muscato d'AstiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os