Logo

Kalkunmignon, braiseret, nøddefyldt med timiankrydret quinoa salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Anret fuglen lækkert og retten ligner en af de dyre på en god restaurant

 

2 dl quinoa
4 dl vand
½ tsk salt
15-20 g valnødder
10 g persille
salt og peber
1 kalkunmignon (ca. 300 g)
tandstikkere
1 spsk (oliven)olie
2 dl bouillon
50 g flødeost med urter
1 groft brød
2 kviste timian

Dressing:
1 tsk sennep
½-1 spsk citronsaft
1 tsk honning
1 spsk (oliven)olie
1½ spsk timian (4 stilke)
salt og peber

½ eller 1 lille rødløg
15 g persille

1 dl slikærter (sugar snaps)

 

Kog quinoa i letsaltet vand tilsat 2 kviste timian 20 minutter.

Hæld overskydende vand fra.
Hak valnødder og ⅓ af persillen groft, krydr med salt og peber.

Fyld nøddeblandingen ind i lommen på kødet og hæft med tandstikkerne.
Brun kødet i olie på begge sider i en gryde eller sauterpande med låg.

Kom bouillon i gryden og kog ca. 9 minutter under låg.

Pisk flødeosten i, kog op og sluk for blusset.
Varm brødet 3-4 min i ovn ved 220°C.
Pisk sennep, citronsaft og honning sammen.

Pisk olie i lidt efter lidt og kom timian, salt og peber i.

Vend dressingen i quinoa.
Hak løg og persille og bland det i quinoasalaten sammen med halverede ærter.

Skær kødet i skiver og spis det med skyen og server quinoa salat og baguette til.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her