Logo

Kalkunnugget

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g kalkunbryst  
1 æg  
2 dl rasp  
3/4 dl reven parmasanost  
Salt/peber  
Friture olie 
 
Skær brystet ud i stykker på ca. 2x2 cm.
Pisk æg sammen i en dyb tallerken.
Rør rasp, parmasanost, salt og friskkvernet peber sammen i en anden dyb
tallerken.
Paner kalkunstykkerne ved først at vende dem i æg, derefter i
rasp-blandingen, så de er helt dækket.
Frituresteg dem (180ºC) i ca. 4-5 minutter til de er pæne og gyldne.
Serveres med fx. Aioli, soya, salsa eller lign. eller kom dem i pita-brød
med en dressing og agurkeskiver. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fisk i fadFisk i fad er en dejlig ret, der står og passer sig selv i 20 minutter
• Pasta med kyllingSpinatpasta og den cremede sauce gør, at denne ret ofte bliver efterspurgt. Kombinationen...
• Blomkålsgratin med grønt smørBlomkålsgratin er en dejlig let ret at lave, og så er den billig. Her bliver gratinen...
• - Tips om bedre madvaner ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os