Logo

Kalkunoverlår i tern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 bakke pasta, frisk
2 spsk olie
1,5 spsk salt & peber
1 tsk karry
1 peberfrugt, rød
800 g kalkunoverlår i tern
8 forårsløg
4 stilke persille, bredbladdet hakket

Olie varmes på panden, karry "brændes af" og kalkunoverlår i tern tilsættes.
Krydres med salt og peber. Steges i 5-6 min.
Peberfrugt renses og skæres i strimler, forårsløg renses og skæres i skiver på skrå.
Grøntsager tilsættes kødet og steger med i 2-3 min.
Persillen hakkes fint.
Pasta koges, dryppes af i sigte og vendes med kødet på panden.
Drysses med persille inden servering.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her