Logo

Kalveculotte med bagte kartofler og broccolisalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
 

Denne opskrift er så god, at du kun skal bruge den, hvis det er rigtige venner der kommer.

Kalveculotte:

1 Kalveculotte
4 bagekartofler
cremefraiche eller flødeskum
finthakket frisk peberrod
400 g broccoli
100 g rosiner
2 spsk finthakket rødløg
60 g pinjekerner
50 g bacontern
hvidløg
Olie-eddike Dressing:
(oliven)olie
balsamico-eddike
dijonsennep
honning
lidt hvidløg
citron
salt og peber

A) Kalveculotten brunes let på alle sider på en pande – drysses med salt, peber og hvidløg, gem skyen til punkt G.
Stegen sættes i ovnen på 220ºC.
Først 25 min. så ud og hvile 25 min. ind 25 min. og til sidst hvile ca. 25 min. pakket ind i alufolie.

B) Bagekartoflerne bages i ovnen ca. 1 time afhængig af størrelse.

C) Cremefraiche/flødeskum og peberrod blandes og smages til med lidt salt og peber.

D) Broccolien skæres ud i små buketter, stilken i tynde skiver.
Overhældes med kogende vand - kun kort tid, så den stadig er frisk og ”rå”.

E) Baconen steges på panden.
Pinjekernerne ristes på en tør pande.

F) Salaten blandes med dressingen og pyntes til sidst med baconternene.

G) Skyen fra stegen + lidt mørk øl bruges til sauce, der jævnes og smages til.

Tips: Serveres med en god mørk øl. Som kok skal du smage på den mørke øl under madlavningen og bruge noget i saucen.

Dressingen blandes med et forkromet øjemål :-).

 

Hvis opskriften er for svær, så vælg en kedelig færdigret. ;-) 

 

.............................................................................................................

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vildtgryde - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingefrikassé med citron og kanelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Asparges med rabarber-vinaigretteSæsonens spæde rabarber er en ren delikatesse og sammen med hvide asparges er det en...
• Æbler i hybensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
61107-10-2013 19:03:07 madABC
Hej Luna - en god classic eller dark brown vil give mest smag.
61207-10-2013 18:01:07 Luna
Når der nu skal bruges øl til sovsen burde den stå på ingrediens-listen.
Men hvilken slags? Mørk/lys? Og er der nogen bestemt øl er der er ekstra god til?

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!