Logo

Kalvefrikassé med svampe og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvefrikassé med svampe og persille

 

Køb noget mørt kalvekød til denne lækre gryderet, der kun skal simre et kvarter. Kartoffelmos vil være godt tilbehør.

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 25 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen

 

#

1-2 skalotteløg

1 fed hvidløg

125 g champignon

75 g vilde svampe

1½ tsk olie

250 g skært kalveinderlår i strimler

¼ liter kalvebouillon

½ dl fløde 9%

1½ tsk majsstivelse

1 bundt persille

salt og peber

 

Tilbehør:

kartofler, ris eller pasta

*

 

Pil og hak skalotteløg og hvidløg.

Rens svampene, og skær dem i mindre stykker.

Steg skalotteløgene bløde i olie.

Tilsæt hvidløg og svampe, og lad dem stege under omrøring i 5 min.

Krydr kødet med salt og peber, og vend det i gryden.

Steg under omrøring 3-5 min uden at det bruner, og spæd med bouillon.

Lad retten simre i ca. 10 min.

 

Rør fløde og majsstivelse sammen, og hæld det i gryden under omrøring.

Lad retten koge et par min. mere, og smag til med salt og peber.

Tilsæt friskhakket persille, og server med det valgte tilbehør.

 

Kalvefrikassé med svampe og persille 

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?