Logo

Kanin i rødvin. Bedstemors

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kanin er blandt andet kendt fra det franske køkken. Her laves kanin med neliker, kanel og en masse rødvin.

 

en parteret kanin (kun ryg og bagben bruges)
et hakket løg
olivenolie
smør
salt og peber
to hele kanel
10-15 hele nelliker
2 dl sukker
rødvin

Brun løget i olivenolie og en smule smør.
Læg kødet derned og brun på alle sider.
Drys salt og peber over. Tilsæt kanel og nelliker.
Drys sukkeret over retten og rør godt rundt.
Til sidst hældes rødvin over retten, så kødet er næsten dækket.
Tilsæt mere rødvin undervejs, hvis det skulle fordampe.
Lad retten simre i 1-1 ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her