Logo

Karrymarinerede kalkunspid med kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinade:
4 spsk fromage frais
1 spsk rapsolie
2 spsk akaciehonning
2 spsk hvidvinseddike
1-2 tsk god karry
havsalt og friskkværnet peber
500 g kalkuntern
16 perleløg alternativt rødløgsbåde
 
Kartoffelsalat:
500 g aspargeskartofler
250 g fromage frais
1 spsk rapsolie
½ finthakket zittauer- el. salatløg
evt. lidt hvidløg
frisk bredbladet persille
havsalt og friskkværnet peber
1 knsp. lyst rørsukker og citronsaft
1 bk. rucola salat
 
Marinaden røres sammen og kalkuntern lægges heri og stilles på køl i min. 30 min. gerne et døgn.
Herefter sættes kalkuntern på spid med et par små pillede perleløg.

Spiddene bages i ovn på bagepapir i ca. 15 min. ved 190°C - eller grilles.

Spray undervejs med lidt olie.
Kartoflerne skylles, koges, afkøles og skæres i mindre stykker og blandes med de øvrige ingredienser, som forinden er rørt godt.
Smages til og serveres med friskskyllet rucola.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?