Logo

Karrymarinerede kalkunspid med kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Marinade:
4 spsk fromage frais
1 spsk rapsolie
2 spsk akaciehonning
2 spsk hvidvinseddike
1-2 tsk god karry
havsalt og friskkværnet peber
500 g kalkuntern
16 perleløg alternativt rødløgsbåde
 
Kartoffelsalat:
500 g aspargeskartofler
250 g fromage frais
1 spsk rapsolie
1/2 finthakket zittauer- el. salatløg
evt. lidt hvidløg
frisk bredbladet persille
havsalt og friskkværnet peber
1 knsp. lyst rørsukker og citronsaft
1 bk. rucola salat
 
Marinaden røres sammen og kalkuntern lægges heri og stilles på køl i min. 30 min. gerne et døgn.
Herefter sættes kalkuntern på spid med et par små pillede perleløg.

Spiddene bages i ovn på bagepapir i ca. 15 min. ved 190°C - eller grilles.

Spray undervejs med lidt olie.
Kartoflerne skylles, koges, afkøles og skæres i mindre stykker og blandes med de øvrige ingredienser, som forinden er rørt godt.
Smages til og serveres med friskskyllet rucola.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hornfisk med radisesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti i papirOverrask familien eller gæsterne med små pakker fyldt med spaghetti, som udsender en...
• Kalkunfilet, bagt, med citron og timianNem ret i ovn med kalkunfilet, bagekartofler omviklet med kalkunbacon og cherrytomater....
• FrugtspejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!