Logo

Kartoffelfad med kød og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelfad med kød og svampe

 

Alt i et fad sparer opvask og energi. Kartoffelmosen bliver sprød og lækker i ovnen.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 40 min. Ikke fryseegnet

#

1 pose kartoffelmospulver (4 portioner)

salt og peber fra kværn

1 stort løg

250 g champignon

4-6 tomater

300 g hakket kød

2 fed hvidløg

1 spsk fintklippet persille

¼ tsk tørret oregano

4 spsk tomatketchup

1¼ dl bouillon af terning

5 spsk reven emmentaler

*

1. Pil og hak løget.

Rens de friske champignon og skær dem i skiver.

Skær tomaterne i tynde både.

2. Tilbered kartoffelmosen efter anvisningen på posen og smag den til.

3. Rør kødet med løg, tomatbåde, presset hvidløg, persille, oregano, tomatketchup og bouillon.

Kom champignon i til sidst.

4. Læg halvdelen af kartoffelmosen i et smurt, ovnfast fad.

Hæld farsen over og dæk med resten af kartoffelmosen.

5. Rids kartoffelmosen med en gaffel og drys reven ost over.

6. Sæt fadet i en varm ovn (180 °C) i 25 min., til overfladen er gylden.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her