Logo

Kartoffelgratín med vildsvinefars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

300 g kartofler
300 g gulerødder
2 æg
100 g reven ost
 
Fyld:
250 g champignon
1 rød peber
300 g hakket vildsvinekød

* Tilberedning

Skræl kartofler samt gulerødder og kog dem ca. 20 min.
Hæld vandet fra og mos dem med en elpisker.
Tilsæt æggene.
Rør den revne ost i og smag til med lidt paprika og salt.
Snit champignon og rød peber og rist det gyldent i lidt smør på en pande.
Brun det hakkede kød i en gryde.
Smør et gratinefad og fyld halvdelen af kartoffelmosen i, derefter bredes de ristede champignoner og rød peber over og luk af med resten af kartoffelmosen.
Sættes i ovnen ved 225ºC på nederste rille i 25 min.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?