Logo

Kartoffellasagne med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

12 store kartofler
200 g bacon i terninger
2 spsk olivenolie
200 g skivede champignoner
3 røde peberfrugter i strimler
2 spsk hvedemel
1 l. hønsebouillon
salt og rigeligt friskkværnet sort peber

Salat:
1 salathoved
2 tomater
1 salatløg

Dressing:
½ dl citronsaft
2 spsk solsikkeolie
salt og friskkværnet sort peber
1 knsp sukker

* Tilberedning

Skræl kartoflerne og skær hver i 4 skiver.
Blancher dem i letsaltet vand i 3 min.
Hæld vandet bort og køl kartoflerne af i koldt vand.
Rist baconterningerne gyldne i olien.
Bland champignoner i og lad dem riste med nogle min, inden peberfrugtstrimlerne blandes i.
Drys melet over og rør.
Tilsæt bouillonen lidt efter lidt og lad det koge igennem.
Smag til med salt og peber.
Hæld halvdelen af saucen i bunden af et fad.
Læg de blancherede kartoffelstykker taglagt i rækker.
Fordel resten af saucen med fyldet på toppen.
Bag retten på nederste rille i ovnen ved 180 º i 50 min.
Riv den skyllede salat itu og bland den med tomat og løgringe.
Rør dressingen sammen og server den til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her