Logo

Kartoffelkroketter med tunge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kartoffelkroketter med tunge

750 g store, melede kartofler

1 dl fløde

smør eller margarine

2 æg

salt og peber

200 g kogt tunge

rasp

Tilbehør: finsnittet kinakål i Flødemarinade - se Tillæg, smagt kraftigt til med reven peberrod

*

Kog de skrællede kartofler godt møre, hæld kogevandet fra og lad dem dampe under låg ved svagest mulig varme i 10 minutter.

Mos kartoflerne og rør dem op med kogende fløde, 1 spsk smør eller margarine samt de sammenpiskede æg.

Smag til med salt og peber.

Tilsæt den groft hakkede tunge og form mosen til krokefter på stør­relse med en tommelfinger.

Rul dem i rasp og steg dem i smør eller margarine på panden eller i friture.

Server salat til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flanksteak og saltkartofler + Kold frugtsuppe m vanillecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pighaj stegt med vinaigrette-kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gartnerens kyllingebrysterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeparfait med hyldebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!