Logo

Kartoffelmosfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g oksefars
2 dåser coktailpølse
1 løg
salt, peber
3 dl ketchup
3 dl vand
20 kartofler melede
2 dl mælk
50 g margarine
jævnning fra Maizena
 
Skræl kartoflerne og kog dem 35 min
Brun kød og løg.
Tilsæt salt, peber, ketchup, vand og pølser.
Lad simre i 15 min. jævn det.
Læg det i et ovnfast fad.
Lav kartoffelmosen og læg over saucen, så det dækker helt.
I ovnen ved 225ºC til kartoffelmosen er gylden.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Merian- og timiansmarineret svinemørbrad med tomatsalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cæsar-salat med kyllingHjemmelavede brødcroutoner sætter prikken over i'et i den mættende salat
• Oksekødsspid med ananas og varm nudelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lyn sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os