Logo

Kartofler og kød i lag

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket oksekød
1 løg finthakket
olie til stegning
1 tsk tørret timian
salt og peber
1 gulerod i små tern
2 spsk hvedemel
3 dl vand
500 g melede kartofler
25 g smør
1 dl sødmælk
 
Kartoflerne koges til mos.
Løg og kød sauteres af i pande eller gryde.
Smages til med salt, peber og timian.
Tilsættes guleroden og drysses med hvedemel.
Melet røres godt ud og der tilsættes vand (evt. kulør).
Koges ca. 5 min under låg ved svag varme.
Kartoflerne afdryppes og moses med smør, salt, peber og mælk.
I smurt ovnfast lægges lagvis kød og kartofler.
Sæt fadet i ovnen og bag retten i ca. 10 minutter ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her