Logo

Kikærte-curry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 løg
4 fed hvidløg
1 spsk ghee eller olie
1 tsk chilipulver
1 tsk salt
1 tsk gurkemeje
1 tsk paprika
1 spsk stødt koriander
1 spsk stødt spidskommen
2 x 440 g kikærter på dåse, afdryppede
440 g flåede tomater, på dåse
1 tsk garam masala
 
Snit løgene fint og pres hvidløgsfeddene.
Sauter begge dele i olie eller ghee ved middel varme.
Tilsæt chilipulver, salt, gurkemeje, paprika, spidskommen og koriander
og steg videre 1 min.

Tilsæt kikærterne og de flåede tomater med væden og lad det koge sammen.
Lad retten simre over svag varme ca. 20 min.
Tilsæt garam masala og kog videre ca. 10 min.
 
Tips: Retten er meget velegnet som fyld i chapattis eller naan-brød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skidne æg med kørvel og Stribet rabarberdessertEn yndlingsret for mange: Skidne æg, her med spæde kørvelblade. Desserten er rabarber, der...
• Høns i asparges grønne og hvideAspargessæsonen er kort, så vi har proppet denne elskede mormorret med både grønne og...
• Spækket karpeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Safranmarengs med creme fraiche og solbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os