Logo

Kinesiske stegte ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
15 g smør
41/2 dl vand
1 tsk salt
2 æg
115 g ærter
1 ingefærrod på ca. 2,5 cm
1 fed hvidløg
225 g langkornede ris
1/2 kinakål
225 g store rejer
1 1/2 dl hønsebouillon
1 spsk soya
1 lille løg
1 spsk olie

Kog risene. Kom ærterne i letsaltet vand (1/2 tsk salt) og kog dem i 5 min. Hæld vandet fra. Skræl ingefærroden og hak det fint. Pil og pres hvidløget. Skær løg og kinakål i skiver. Varm olien op i en stor stegepande og steg løg, hvidløg og ingefær under omrøring. Kom kinakål på. Tilsæt ris og soyasauce og derefter rejer og ærter. Lad det stege nogle min. Pisk æggene. Lav et hul i risene og hæld æggemassen i. Lad den varme nogle min. inden der røres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bønnesalat med crostiniSalat af grønne bønner, kidney- og voksbønner
• Mørbrad orangeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• EstofadoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!