Logo

Kløverstuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g kløverblade
200 g spinatblade
40 g smør
30 g hvedemel
salt og peber
 
Rens de grønne blade og damp dem møre i en gryde i 5-6 minutter.
Smelt smørret i en gryde og drys melet over.
Når melet er opsuget af smørret, spædes med kogende vand (ca. 4 dl), og de dampede blade røres forsigtigt i.
Der smages til med krydderier før servering.
Denne natur stuvning kan serveres på ristet brød med hytteost, en skive skinke eller hårdkogte æg.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?