Logo

Kløverstuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g kløverblade
200 g spinatblade
40 g smør
30 g hvedemel
salt og peber
 
Rens de grønne blade og damp dem møre i en gryde i 5-6 minutter.
Smelt smørret i en gryde og drys melet over.
Når melet er opsuget af smørret, spædes med kogende vand (ca. 4 dl), og de dampede blade røres forsigtigt i.
Der smages til med krydderier før servering.
Denne natur stuvning kan serveres på ristet brød med hytteost, en skive skinke eller hårdkogte æg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødmende makrelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hanebryst med glaseret rodfrugter og pastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkeinderlår i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à la mande 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os