Logo

Klosterkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Klosterkål

1 lille hvidkål

2 dl mild eddike

4 spsk sukker

salt og friskkværnet peber

3 spsk rosiner

250 g røget snitte

Tilbehør: groft rugbrød, sennep

*

Snit kålen ret fint og kom den i en gryde med eddike, sukker, salt og peber.

Tilsæt 3-4 spsk vand og bring kålen langsomt i kog.

Lad kålen snurre under låg for svag varme i ca. 20 minutter.

Tilsæt rosinerne og lad det snurre videre i endnu 10 minutter.

Skær imens sværen af den røgede snitte og skær den i små terninger.

Rist dem sprøde på tør pande og hæld dem med fedtet over den færdige kål, der er anrettet i opvarmet fad.

Server groft rugbrød og sennep til.

Tips: I stedet for rosiner kan du komme 1 hakket løg i. 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hellefisk med marinerede rødbeder og grønne bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små farsbrød på bålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk oksegrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtirisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os