Logo

Klipfiskegratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klipfiskegratin

500 g klipfisk

¾ kg kartofler

8 spsk olivenolie

2 løg

2 fed hvidløg

2 spsk frisk, bredbladet persille, hakket

salt og peber

sorte oliven til pynt

 

Udvand klipfisken godt, hæld vandet fra og kom den i en gryde.

Dæk den med vand, og lad den koge i ca. 15 min.

Pluk fisken i mindre styk­ker, fjern ben og skind.

Skræl kartoflerne og kog dem i ca. 20 min i kogende, saltet vand.

Hæld vandet fra, og skær dem i skiver.

Varm 2 spsk olie op på paellapanden.

Pil løgene, og skær dem i rin­ge.

Pil, og hak hvidløgene.

Steg løg og hvidløg i olie i ca. 6 min, til de er klare.

Tag dem så fra panden.

Varm 3 spsk olie op på panden og brun kartoffelskiverne godt overalt og tag dem så op.

Forvarm ovnen til 200°C (varmluft 180°C).

Smør pan­den med 1 spsk olie.

Fyld skiftevis kartofler, klipfisk og løg i og afslut med salt og peber.

Dryp resten af olien over gratinen og bag den i ovnen i ca. 25 min.

Server pyntet med oliven.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?