Logo

Kogt kalvespidsbryst med hvide bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogelage:
3 l. vand
1 gren timian
1 laurbærblad
10 sorte peberkorn
1 spsk salt
rester fra grønsager

Garniture:
4 løg
2 knoldfennikel
1 lille knoldselleri
½ dl god olivenolie
1 dl hvide bønner
1 dl sorte oliven
1 lille bundt bredblade t persille

Sauce:
2 dl kogelage
2 finthakkede skalotteløg
lidt revet peberrod
1-2 spsk fransk sennep
75-100 g smør

Kogelage:
Koges forsigtigt under låg 1 time.

Garniture:
De hvide bønner udblødes i vand dagen før.

Løg, fennikel og knoldselleri skæres i tern, på størrelse med en lille sukkerknald.

Rester fra urterne samt alle ingredienser til kogelage, bringes i kog og koger under låg ca. 1 time.

Kalvebrystet koges ca. 2 timer i den sigtede lage.

Bør hvile ca. ½ time i lagen, inden brug.

Løg, fennikel og selleri, som er skåret i tern, "koges" i olivenolie.

De hvide bønner koges i vand med salt ca. 1 time.

Persillen plukkes, skylles og hakkes.

Ved servering blandes grønsager, sorte oliven, de kogte bønner samt den hakkede persille.

Sauce:
2 skalotteløg skrælles og hakkes fint.

Koges i 2 dl kogelage.

Monteres med smør, sennep og lidt revet peberrod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her