Logo

Kogt kalvetunge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tunge koges 2-3 timer - (¾ time i trykkoger)
Bagefter flås og renses tungen for kirtler og fedt og skæres i skiver.

Til kalvetungen kan serveres
Mælkesauce; mælk og en buillonterning jævnes med Maizena, og skiver af oliven og et godt drys kapers.
Hvide kartofler og en god salat med citron/oliedressing til.
Kan også serveres med fx. letkogte porrer eller broccoli
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?