Logo

Kogt kalv

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kalvekød, fx. klump eller lårtunge
2 l. vand
1 løg
1 gulerod
1 porre
lidt knoldselleri
selleritop
persille
laurbærblad
1 spsk salt
1 tsk peberkorn

Gør urterne i stand, skær dem ud i mindre stykker.
Kog dem op i koldt vand med krydderurterne, salt og peber.
Kom kødet i og skru ned så vandet skælver.
Sluk efter 40 minutter.
Lad kødet trække i suppen til den er kold.
Tag det op, sigt suppen og kog den ind til 3-4 dl

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her