Logo

Kogt laks i skiver med karsesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10-15 g smør eller margarine
4 skiver laks á ca. 200 g
salt
peber
2 dl hvidvin eller fiskebouillon
2 kviste persille

Karsesmør:
1 bakke karse
50 g smør
½ tsk citronpeber

Smelt fedtstoffet i en sautere-pande. Læg lakseskiverne heri. Krydr let med salt og peber. Hæld vin eller fiskebouillon ved og læg et par persillekviste i.

Lad laksen simre ved svag varme under låg, ca. 6 minutter. Tag panden fra komfuret og lad den stå ca. 5 minutter. Hak karsen i food processor og bland den med smørret. Krydr med citronpeber.

Læg lakseskiverne på fire varme tallerkner og læg en klat karsesmør på hver skive.

Servér kogte kartofler og en salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her