Logo

Kogt klipfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogt klipfisk

Opskrift på kogt Klipfisk

 

Finnerne afklippes og fisken skæres i passende stykker; den sættes i blød i lunkent vand dagen forud; før kogningen skrabes skællene, men ikke skindet af, og fisken koges med lidt renset soda en halv time; anrettes paa et fladt fad med skindet opad og serveres med kogte kartofler og sennepssauce eller smeltet smør, hertil kan ombydes hakkede haardkogte æg.

 

Direkte afskrevet efter: Husmoderens haandbog, af Agnes Werner, 1903 side 50.

 

Kogt klipfisk


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her