Logo

Kogt klipfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogt klipfisk

Opskrift på kogt Klipfisk

 

Finnerne afklippes og fisken skæres i passende stykker; den sættes i blød i lunkent vand dagen forud; før kogningen skrabes skællene, men ikke skindet af, og fisken koges med lidt renset soda en halv time; anrettes paa et fladt fad med skindet opad og serveres med kogte kartofler og sennepssauce eller smeltet smør, hertil kan ombydes hakkede haardkogte æg.

 

Direkte afskrevet efter: Husmoderens haandbog, af Agnes Werner, 1903 side 50.

 

Kogt klipfisk


 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?