Logo

Kogt karpe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Karpen (ca. 1 ½ kg) vaskes og renses, slimlaget skal af, men skællene må
godt blive siddende.
Fisken gnides i salt, hvorefter den står 15 til 20 minutter.
Fisken koger fra ¾ til 1 time i vand tilsat edikke, peberkorn og
laurbærblade.
Serveres med kartofler og flødepeberrod eller smeltet smør.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?