Logo

Kogt oksekød med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stykke oksespidstykke
8-10 hele peberkorn
2 laurblade
1/2 kg skalotteløg
4-5 gulerødder
1 bundt porrer
1 selleri
2 persillerødder
1 pastinak

Kom kødet i en gryde og hæld vandet på , så det dækker.
Bring i kog og tilsæt salt, hele peberkorn, laurbærblade og suppevisk (toppen af grønsagerne).
Kog, til kødet er godt mørt.
Kom de rensede grønsager i gryden og lad dem koge møre til sidst, det varer 20-25 minutter.
Kødet serveres med grønsagerne i suppen..
For at lette serveringen er det bedst at skære kødet i skiver, før fadet eller gryden sættes på bordet.
Kartofler kan serveres til gryderetten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gratineret hvidkålsfadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rimmet torsk med gyldne valnødder, ørredrogn og saltet selleriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GrønsagsfrikasséEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Den HimmelskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!