Logo

Kogt torsk med sennepsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogt torsk med sennepsauce


Torsk, der er kogt med bl.a. dild, peberkorn og eddike. Kogt torsk serveres med hjemmelavet sennepssauce, og retten kan serveres med små skåle med spændende tilbehør.

 

# Ingredienser:

1 kg torsk / kabliau

1 tsk salt

1 bdt dild, frisk

5 peberkorn, sorte

2 spsk eddike

 

Sennepssauce:
25 g smør

2 spsk hvedemel

5 dl kogevand fra torsken

1 dl sødmælk

2 spsk fiskesennep

1 tsk salt

 

Tilbehør:

2 æg

200 g bacon helt stykke 

200 g rødbeder, syltede

200 g løg

4 spsk kapers

1 brev peberrod, revet

1 kg kartofler

*

Opskrift:

Del gerne torsken i portionsstykker og dæk med rigeligt vand tilsat sorte peberkorn, salt, dild og eddike bringes i kog.

Kog den i 15 minutter uden at buldrekoge og skummes jævnligt.
Tages forsigtigt op med hulske og anret på et fad.

Sennepssauce:
Smelt smørret i gryden og tilsæt inden den bruner melet.

Tilsæt - lidt ad gangen - fonden fra torsken samt en dl mælk.

Smag til med salt.

Til sidst tilsættes sennep - lidt ad gangen og smag til.

Torsken serveres med kogte kartofler og sennepssauce samt hakkede kogte æg, ristede baconstrimler, rødbeder i tern, hakket løg, kapers, reven peberrod ved siden af i små skåle.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her