Logo

Koteletter i fad 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
is'>Koteletter af nakkekam
Vindruekerneolie
Hvidløg
Koriander
Citrontimian
Bagekartofler, skåret i tern
Rødbeder, skrællede og skåret i stænger

Skær is'>koteletter ud af en godt marmoreret nakkekam. Varm vindruekerneolie godt op, svits hvidløg og steg hurtigt is'>koteletterne. De skal ikke have ret meget. Så kommer du dem i et ildfast fad og stiller i ovnen i præcis 18 minutter på 200ºC med citrontimian, salt og peber. Pynt med friske koriander.
Servér med råstegte tern af kartofler stegt i smeltet svinefedt fra kammen og råstegte rødbedestænger, svitset med hakket hvidløg i olivenolie.
--
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?