Logo

Koteletter i fad 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
is'>Koteletter af nakkekam
Vindruekerneolie
Hvidløg
Koriander
Citrontimian
Bagekartofler, skåret i tern
Rødbeder, skrællede og skåret i stænger

Skær is'>koteletter ud af en godt marmoreret nakkekam. Varm vindruekerneolie godt op, svits hvidløg og steg hurtigt is'>koteletterne. De skal ikke have ret meget. Så kommer du dem i et ildfast fad og stiller i ovnen i præcis 18 minutter på 200ºC med citrontimian, salt og peber. Pynt med friske koriander.
Servér med råstegte tern af kartofler stegt i smeltet svinefedt fra kammen og råstegte rødbedestænger, svitset med hakket hvidløg i olivenolie.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• And langtidsstegt Langtidsstegt er vel altid bedst, her med æble og svesker - og nu også som farseret og med...
• Lam med grove grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller i skarp sauceLet opskrift på boller i en chilisauce. Gør eventuelt sauce mere skarp ved at tilføre et...
• Abrikosris dessertAbrikosris dessert er en sød og delikat dessert til alle der holder af abrikosens...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os