Logo

Koteletter i ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koteletter i ostesauce

4 nakkekoteletter

smør eller margarine

salt og peber

1 tsk rosenpaprika

2 dl fløde

4-5 spsk reven Emmentaler

henkogt peberfrugt

Tilbehør: Rå­stegte kartofler - se Tillæg, Tomatsalat - se Tillæg

*

Brun koteletterne godt i smør eller margarine og drys med salt, pe­ber og paprika.

Hæld fløden ved og rør osten i denne.

Lad det snurre sagte i 5-7 minutter.

Pynt ved serveringen hver kotelet med lidt henkogt peberfrugt og hæld saucen over. Server råstegte kartofler (eller ovnstegte pommes) og tomatsalat til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her