Logo

Koteletter i ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koteletter i ostesauce

4 nakkekoteletter

smør eller margarine

salt og peber

1 tsk rosenpaprika

2 dl fløde

4-5 spsk reven Emmentaler

henkogt peberfrugt

Tilbehør: Rå­stegte kartofler - se Tillæg, Tomatsalat - se Tillæg

*

Brun koteletterne godt i smør eller margarine og drys med salt, pe­ber og paprika.

Hæld fløden ved og rør osten i denne.

Lad det snurre sagte i 5-7 minutter.

Pynt ved serveringen hver kotelet med lidt henkogt peberfrugt og hæld saucen over. Server råstegte kartofler (eller ovnstegte pommes) og tomatsalat til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her