Logo

Koteletter med parmesanpanade og broccolimos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Koteletter med parmesanpanade og broccolimos

 

Koteletterne er paneret med en frisklavet rasp blandet med parmesanost og krydderurter.

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 svinekoteletter

1 spsk olie

15 g smør

 

Panade:

1-2 skiver lyst brød

30 g parmesanost

2 tsk friskhakket rosmarin eller salvie

1 æggehvide

2 tsk dijonsennep

3 spsk hvedemel

salt og peber

 

Tilbehør:

350 g broccoli

500 g kartofler

1 spsk olie

4-6 cocktailtomater

evt. lidt salat

*

 

SKÆR skorperne af brødet.

Hak brødkrummen i en foodprocessor sammen med parmesanost, rosmarin eller salvie, salt og peber.

 

PISK æggehvide og sennep let sammen med en gaffel.

 

KRYDR melet med salt og peber.

 

DUP koteletterne tørre, vend dem i mel, æggehvide og til slut i brødblandingen.

 

BROCCOLIMOS: Rens broccolien, og del den i blomst og stilke.

Skær stilkene i små terninger og blomsten i buketter.

Skræl kartoflerne, og skær dem i terninger.

Kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 min.

Tilsæt broccolistilkene de sidste 5 min. og buketterne de sidste 2 min.

Hæld vandet fra.

Tag et par buketter op.

Mos kartofler og broccoli, og rør olie i.

Smag til med salt og peber, og tilsæt buketterne.

Hold mosen varm.

 

STEG koteletterne gyldne på en pande med olie og smør i 3-4 min. på hver side.

Halver tomaterne, og steg dem med et par min.

 

SERVER koteletterne med broccolimos, tomater og evt. lidt salat.

 

TIPS: Du kan også servere koteletterne med pasta i stedet for kartofler.

Kog 200-250 g fuldkornspasta efter pakkens anvisning, og tilsæt broccolistilke og -buketter, som beskrevet ovenfor.

Hæld vandet fra, vend pasta og broccoli med 1-2 spsk olie, salt og peber, og server evt. med revet parmesanost.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koteletter med peanutsauce og rispilafNyt og spændende krydret tilbehør til en klassisk svinekotelet
• New Orleans koteletterPrøv at lave svinekoteletter. I sig selv kan sådan nogle fætre godt gå hen og blive lidt...
• Svinekotelet med paprikasauceSaucen er fyldt med løg og peberfrugter og er derfor både sauce og tilbehør på en gang
• Hvid kanelcreme og koncentreret chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os